logo
02
INLOGGEN KLANTPORTAL
Datel Access Advies

Zorg Communicatie Technologie

img
Dat vraagt om ervaring met zorg en communicatie

Zakelijke Communicatie Technologie

img
Waar kennis van zaken en communicatie samen komen

Datel Access Advies

img
Voor een optimaal advies bij elke telecommunicatievraag

De aanpak

Advies, implementatie en onderhoud

Datel Access streeft naar een tevreden klant. U bent pas tevreden wanneer wij volledig aan uw verwachtingen voldoen. Vandaar dat elk project begint met een gedegen advies. Gebaseerd op een uitvoerige kennismaking. Hoe kan het ook anders?  

Grote kennis en ruime ervaring

Datel Access kan met recht zeggen dat zij een expert is op het gebied van tele- en zorg communicatie technologie. Doordat wij al heel wat jaren meegaan en een grote hoeveelheid kennis bezitten, hebben wij snel helder wat voor u de meest effectieve oplossing is. Hierbij maken wij bovendien gebruik van een grondige analyse. Dan weet u zeker dat u het beste advies ontvangt.  

Implementatie van A tot Z

Als klant van Datel Access kunt u er op rekenen dat wij u begeleiden tijdens het gehele project. Tijdens de implementatie van A tot Z. Of het nu om een verbeterde infrastructuur gaat of om de toepasbaarheid bij de eindgebruiker. Bij Datel Access weet u zeker dat wij pas naar huis gaan wanneer u tevreden bent.  

Prima nazorg en maximale service

Omdat er altijd dingen kunnen veranderen, bij u, bij ons en bij onze leveranciers, bieden wij onze klanten de mogelijkheid tot een 24-uursservice. Daarnaast hebt u bij Datel Access inzage in uw werkelijke verbruik zodat toekomstige aanpassingen altijd zijn gebaseerd op de feiten. Maar dat niet alleen, bij Datel Access zijn veel van deze aanpassingen door u zelf beheersbaar. Is dat niet efficiƫnt?

Vraag naar de voordelen van Datel Access Communicatie Technologie.

img